023 527 68 48
info@classicwheels.nl

Garage T. van den Hoek

Voor een deskundig advies voor onderhoud en reparatie aan uw auto kunt u bij ons in Bloemendaal in de garage terecht. Constant is en wordt er genvesteerd in de meest moderne apparatuur om uw auto in de beste conditie te houden.

Dit in combinatie met het vakmanschap van onze monteurs, draagt bij tot een snelle reparatie en vertrouwd onderhoud. Daarnaast worden er uitsluitend onderdelen gebruikt die gelijkwaardig zijn aan originele onderdelen.

Tevens bent u voor uw APK keuringen bij ons aan het juiste adres. Onze werkplaats is voorzien van alle gereedschappen die nodig zijn voor service en onderhoud. Tevens beschikken wij over Bosch diagnose-en testapparatuur.

Hieronder vindt uw foto's van onze garage in Bloemendaal.

Onze bijzondere interesse gaat uit naar klassieke auto's. Import en restauratie hebben al garant gestaan voor menige nieuwe troste eigenaar. Met regelmaat kunt u weer een bijzondere klassieker aantreffen op onze Occasion pagina.
Voor wie zelf niet in het bezit is van een oldtimer, maar er op de mooiste dag van haar en zijn leven wel in wil rijden, verwijzen wij naar de Trouwauto pagina.

Privacyverklaring